Keukens | Gebroeders van der Hulst

Gebroeders van der Hulst

MHK KeukenExpert

MHK KeukenExpert

MHK KeukenExpert is een formule van MHK Groep Nederland. Iedere aangesloten MHK KeukenExpert/keukenstudio is dan ook lid van deze groep, onderdeel van de MHK Group AG. MHK Nederland ondersteunt sinds 1992 haar partners in de keuken- en sanitairvakhandel met een omvangrijk dienstenaanbod om zich met succes op deze markt te handhaven en door te kunnen groeien. Inmiddels werkt MHK Group samen met ongeveer 245 Nederlandse handelspartners, aan wie eersteklas inkoopcondities worden geboden alsmede een breed dienstenaanbod, marketingconcepten en merken specifiek voor de doelgroep.

Het eerste adres voor keukenkopers
Niet alleen de plaatselijke keukenshowrooms en keukenstudio’s bundelen op deze manier hun krachten, ook u als koper profiteert hiervan. Door de gezamenlijke inkoop van de MHK-leden kunnen wij concurrerende prijzen bieden voor hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. Scherpe prijzen die ook de concurrentie met grote interieur- en keukenbedrijven aan kunnen gaan.

Maar het lidmaatschap heeft meer voordelen voor uw keukenspeciaalzaak, met de persoonlijke benadering en het vakkundige advies als belangrijkste pijlers. Maar ook de geavanceerde ontwerpsoftware en planningstechniek voor uw nieuwe keuken mogen niet onderbelicht blijven, want hiermee komt uw gedroomde keuken pas echt tot leven.

Dit unieke samenspel tussen persoonlijke betrokkenheid, creatieve oplossingen, uitgebreide vakkennis en gekwalificeerde services maken de MHK KeukenExperts het eerste adres wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken.

Vragen of advies?

Stuur een mail of neem telefonisch contact met ons op!