Klassieke badkamers | Gebroeders van der Hulst

Bouw | Badkamers | Keukens | Interieur

Klassieke badkamers

Monumentenzorg is een bijzondere tak van sport binnen de bouw, waarvoor vakmanschap, materialenkennis en oog voor detail buitengewoon belangrijk zijn. Met een team van ervaren vakmensen leggen wij ons toe op restauratie, herbestemming en onderhoud van monumenten.

Bart van Ruiten

Via via getipt om voor een nieuwe keuken contact op te nemen met Frenk van Gebr. van der Hulst. Ik kan niet anders dan enorm positief zijn over zijn werkwijze. Oprecht, professioneel, heeft erg veel ervaring en denkt echt mee om tot een mooie en ook praktische keuken te komen. Zeker niet de typische keukenverkoper die hoofdzakelijk vanuit commercieel belang handelt. Het resultaat mag er zijn. Nog iedere dag is het genieten van het prachtige eindresultaat. Nogmaals bedankt!

Mw. Weinans

We hebben een nieuwe keuken bij Gebr vd Hulst gekocht en door hen laten monteren. Via via zijn we bij Frenk terechtgekomen. Frenk is een adviseur waar we erg blij mee waren; professioneel, geïnteresseerd, meedenkend, deskundig, heeft alle tijd voor ons zonder hinderlijke commerciële belangen. Frenk heeft in eerste instantie binnen is budget onze perfecte keuken samengesteld, maar uiteindelijk hebben we voor een showroommodel gekozen. Ook de montage en nazorg waren zeer goed. Graag weer!

Heer van zuiden

We hebben nu meerdere opdrachten verleend en de uitvoering daarvan is naar volle tevredenheid verlopen: zowel in het proces van meedenken vooraf als de planning en uitvoering. Inmiddels hebben we onze badkamer, keuken en toilet mooi vernieuwd. Ook de dakrenovatie dit jaar is goed uitgevoerd. Fijn om met een lokaal bedrijf zo zaken te kunnen doen!

Loek Teeuwen

In het verleden hebben wij een keuken gekocht bij Frenk. Voor ons nieuwe huis moesten we weer een nieuwe keuken kopen. Frenk was niet meer werkzaam bij het bedrijf waar wij destijds de keuken hadden gekocht. Via via kwamen wij er achter waar hij nu werkt. Wederom een keuken bij hem gekocht. Hij is eerlijk, recht door zee en probeert je niet de duurste keuken aan te smeren. Hij denkt met je mee en snapt als geen ander wat praktisch is voor een gezin met kinderen. Frenk heel erg bedankt!!

Mevrouw Poort

In maart 2022 is bij mij een nieuwe badkamer en een nieuwe wc geïnstalleerd. Dat is tiptop gebeurd. Exact volgens planning, erg netjes gewerkt ( iedere avond werd alles opgeruimd) en rekening gehouden met mijn wensen. Kleine aanpassingen tijdens de aanleg werden uitgevoerd. Ook hebben ze veel verstand van zaken, geven tips etc. Fijn dat alles in één hand is. Echt een aanrader!

Ben

Hele gave keuken geplaatst in onze nieuwe aanbouw. Volgens mij doen deze mannen nog niet zo lang in keukens, maar ze hebben echt een expert binnen gehaald met Frenk! Wij gaven een plaatje, hij bouwde onze droomkeuken. 2 weken vooraf hebben wij nog aanpassingen in de maat kunnen doen, we werden perfect geïnformeerd.
Wij gaan nog een hoop klanten naar jullie doorzetten. Ga zo door!

Arja Braafhart

Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer. Nick en Danny hebben vanaf het eerste contact met ons meegedacht over wat wel of niet mogelijk was. De communicatie verliep soepel en de mannen die kwamen om te slopen, tegelen en afmonteren waren hardwerkende, keurige en creatieve mannen. Op naar de rest van de verbouwing, wij hebben er alle vertrouwen in!
Rob en Arja

Jaap Droogers

Onze badkamer is vervangen door een prima badkamer van Van der Hulst. Alles gebeurde volgens planning met zeer goede en betrokken vakmensen.
Na drie weken was de badkamer klaar, precies zoals afgesproken was. Alles voldeed aan onze wensen.
Een bedrijf kan je pas helemaal beoordelen als er iets mis gaat, er was een kleinigheidje mis met de wastafelkast, ze hebben het vuur uit de schoenen gelopen om dat te herstellen! Pluim.

Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst Logo | Gebroeders van der Hulst

Vragen of advies?

Stuur een mail of neem telefonisch contact met ons op!